Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.

Over ons

professionele fabrikanten van Huwelijkskleding en Avondjurken. Onze fabrieken hebben meer dan 10 jaar van ervaring in deze industrie. Vandaag, hebben wij een professioneel team die zich in ontwerp, productie, verkoop en de dienst specialiseren. Wij hebben klanten in Europa, Noord-Amerika, het UK, Australië en het Midden-Oosten.

 

 

 

Onze hoofdproducten met inbegrip van huwelijk kleedt zich en allerlei Formele kledingen, Avondjurken, Partijkleding, Bruidsmeisjekleding, de kleding van de bruids Moeder, de kleding van het Bloemmeisje, enz. Wij gebruiken eerste klassensatijn, charmeuse, chiffon, taf, van Georgette, van organza, van Tulle en van het kant stof.

Wij hebben Functionele DPT 7. Zij zijn R&D-DPT, die DPT vervaardigen. QC DPT, Aankoopdpt. Beleidsdpt. Financiëndpt. En Verkoopdpt. Wij hebben dichtbij 300 werknemers en 3000 vierkante metersfabrieksgebied. Onze maandelijkse Productiecapaciteit kan tot 2000PCS-huwelijkskleding en 10000PCS-avondjurken zijn. Gesteund door creatief ontwerp, geavanceerd materiaal en sterke productiecapaciteit.

Wij keuren OEM en ODM de dienst goed. Wij zoeken ook agenten voor onze ontwerpen, als u onze agent zou willen zijn, pls gevoel vrij om ons voor detailmededeling te contacteren.

Onze cultuur is dat de oprechte samenwerking, vriendschappelijke verhouding, wederzijds vertrouwen, volledige steun de basis van ons succes is, hoog - het kwaliteitsproduct, de perfecte dienst, meer denkend voor klanten, die aan de recentste behoeften van de markt voldoen is de sleutel om kledingsontwikkeling te perfectioneren.
Bekijk meerMening minder

Bedrijf Details

Type Business: Manufacturer
Grote Markt: North America
South America
Western Europe
Eastern Europe
Eastern Asia
Southeast Asia
Middle East
Merken: Jet
Aantal werknemers: 100~130 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 8000000 - US$ 20000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 80% - 90%

Certificaat

contacteer ons

Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.

Adres:Room 402.Dongbao Building,No.19 Dongbao Road,Songjiang,Shanghai 201613,China
Telefoon:0086-21-5778-0360
E-mail:sales08@mtpak.com
Onderzoek
CONTACT